Nová služba společnosti AAA POPTÁVKA.CZ se těší oblibě

16.04.2009

Služba zasílání veřejných zakázek malého rozsahu, která byla spuštěna v lednu letošního roku se těší oblibě a našla si své pevné místo v nabídce služeb společnosti AAA POPTÁVKA.CZ. Společnost monitoruje v současné době přes 5.000 obcí a státních institucí. „Denně vložíme více než 50 zakázek malého rozsahu, které jsou okamžitě uveřejněny na www.aaapoptavka.cz a rozeslány na email registrovaným dodavatelům“ konstatuje obchodní ředitel společnosti Pavel Matoušek.

Cena služby pokrývá monitorování a zasílání veřejných zakázek malého rozsahu na email. Každá zakázka obsahuje kompletní kontaktní údaje na zadavatele i všechny další zveřejněné informace. Pro drtivou část firem, tak služba přináší možnost získat dříve méně dostupné veřejné zakázky malého rozsahu a monitorovat situaci na trhu z krajů jeho působnosti a vybraných oborů. Samozřejmostí je snaha navázat spolupráci s důležitými zadavateli veřejných zakázek z důvodu růstu počtu zakázek a v některých případech již zadavatelé informují společnost AAA POPTÁVKA.CZ o nových zakázkách. To znamená, že zakázka je zaslána na email dodavatele již několik hodin po jejím uveřejnění zadavatelem.

Společnost AAA POPTÁVKA.CZ působí na trhu již třetím rokem. Služby společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ pomáhají firmám, živnostníkům i velkým společnostem získat nové obchodní příležitosti v mnoha oblastech. Hlavní službou je zasílání poptávek, které zadávají firmy či soukromé osoby. Další služby jsou veřejné zakázky malého rozsahu, katalog dodavatelů a veřejné zakázky.

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás na novém telefonním čísle (+420) 226 289 599.