AAADODAVATEL.CZ - vše na jednom místě

14.06.2010

AAADODAVATEL.CZ je novým projektem zavedené společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o., která vznikla v roce 2006. Nový katalog firem a institucí Vám nabízí prezentaci Vaší společnosti v podobě firemních zápisů, které budeme prezentovat na www.aaadodavatel.cz a v katalogu dodavatelů na www.aaapoptavka.cz. Firemní zápisy nabízejí široké spektrum možností pro prezentaci Vaší společnosti případně instituce. Přehledné hledání v katalogu a velké množství kategorií zaručuje dobré cílení na konečného zákazníka. Společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. dále provozuje poptávkový systém www.aaapoptavka.cz a jeho sesterské zahraniční projekty www.aaadopyt.sk a www.aaazapytanie.pl

Předskočte konkurenci a oslovte potencionálního zákazníka množstvím informací, které můžete prezentovat firemním zápisem již od 0 Kč. Váš Firemní zápis budeme prezentovat na www.aaadodavatel.cz a v katalogu dodavatelů na www.aaapoptavka.cz. Objednáním rozšířeného Firemního zápisu PROFI získáte fotoprezentaci produktů, zvýrazněný zápis, přednostní výpis v kategorii, více kontaktních osob, vložení loga, označení zápisu DOPORUČUJEME a množství dalších informací. Firemní zápis PROFI již od 1499 Kč.