AAA POPTÁVKA.CZ již nabízí i veřejné zakázky malého rozsahu

12.01.2009

Začátek roku 2009 je ve společnosti AAA POPTÁVKA.CZ ve znamení další nové služby. Databáze veřejných zakázek malého rozsahu byla spuštěna 16.ledna 2009 a tím se stala společnost AAA POPTÁVKA.CZ prvním poptávkovým serverem na českém trhu, který poskytuje unikátní databázi veřejných zakázek malého rozsahu zatím zcela zdarma. Každý registrovaný klient společnosti má možnost si nastavit obory, ze kterých si chce nechat zasílat zakázky na svůj email. „Zatím můžeme svým zákazníkům zaručit minimálně 20 nových zakázek denně, pro navýšení počtu zakázek naši pracovníci stále pracují a do poloviny roku bychom chtěli počet zakázek více než zdvojnásobit“ konstatuje obchodní ředitel společnosti Pavel Matoušek. Společnost tak ke své primární databázi poptávek přidává i neméně lukrativní databázi veřejných zakázek. Dnes poptávkový server www.aaapoptavka.cz zveřejní 250 poptávek denně a k tomu přes 20 veřejných zakázek malého rozsahu, další součástí nabízených služeb jsou veřejné zakázky podlimitní a nadlimitní. Tím se dostáváme na celkových 80 tisíc nových potenciálních obchodních příležitostí za 1 rok. Tyto čísla ukazují na velký potenciál společnosti AAA POPTÁVKA.CZ s.r.o. a jí nabízené služby.

Společnost AAA POPTÁVKA.CZ s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších hráčů na trhu poptávkových systémů. Denně nabízí aktuální poptávky, veřejné zakázky, veřejné zakázky malého rozsahu a katalog dodavatelů.

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás na novém telefonním čísle (+420) 226 289 599.