AAAPOPTÁVKA.CZ k 1. 1. 2015 fúzuje s mediální společností Mafra, a. s.

08.01.2015

Po proběhlé akvizici s mediální skupinou Mafra, a. s. v uplynulých letech, dochází k 1. 1. 2015 k úplné fúzi dvou silných hráčů společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ, s. r. o. a největší mediální společnosti Mafra, a. s. Silný a oblíbený brand poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ zůstává beze změny, společnost AAAPOPTÁVKA.CZ, s.r.o., však zaniká a výhradním provozovatelem poptávkového systému se od tohoto data stává Mafra, a. s.

AAAPOPTÁVKA.CZ tím získává výhradní postavení na trhu se silnou podporou mediálního skupiny. Věříme, že tento krok povede ke zkvalitnění služeb, jak pro poptávající z hlediska dostupnosti, tak pro firmy z pohledu počtu obchodních příležitostí.

Upozornění: S dokončenou fúzí zaniká od 1. 1. 2015 IČ a DIČ společnosti AAAPOPTÁVKA.CZ, s. r. o. Veškeré práva a povinnosti přechází na společnost Mafra, a. s., IČ: 45313351, DIČ: CZ45313351, se sídlem Karla Engliše 519/11, Praha 5, 150 00.
Změna bankovního účtu:
Bankovní spojení: 1218942011 / 0100 (Komerční banka, a.s.)
IBAN: CZ9301000000001218942011
SWIFT: KOMBCZPPXXX