Největší databáze veřejných zakázek v ČR

18.11.2009

Společnost AAA POPTÁVKA, s.r.o. denně nabízí stovky poptávek od soukromých osob i firem. Dnes poskytuje největší databázi aktuálních poptávek na českém internetu. Pomáhá tak živnostníkům, přes malé firmy až po velké společnosti získávat nové obchodní příležitosti v oborech jejich činností.

Od ledna 2009 jako první společnost v České republice rozšiřuje pro registrované firmy i informace o veřejných zakázkách malého rozsahu. Součástí služby jsou i podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky. Společnost se snaží službu neustále zkvalitňovat. Zatímco na počátku fungování služby bylo na portálu www.aaapoptavka.cz zveřejňováno kolem 20 zakázek malého rozsahu denně, nyní zveřejníme pravidelně přes 100 veřejných zakázek malého rozsahu v průměrné hodnotě přesahující 1 500 000 Kč.

Společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. provozuje nejrozsáhlejší a tedy naprosto unikátní databázi veřejných zakázek. Registrované firmy získávají včas informace o zakázkách ze svých oborů, které byly dříve v podstatě nedostupné. Každá uveřejněná zakázka obsahuje kompletní informace o veřejném zadavateli a další informace včetně dokumentů, které veřejný zadavatel poskytl. Veřejní zadavatelé, kteří sami mají zájem, aby výběrové řízení na jejich zakázku proběhlo transparentním způsobem, této služby rádi využívají, vždy je tak osloveno dostatečné množství firem pro získání zajímavé nabídky. Velký počet oslovených firem snižuje cenu veřejné zakázky, což šetří finanční prostředky daňových poplatníků.

V roce 2009 získalo svou státní veřejnou zakázku přes 52 % našich klientů, kteří aktivně využívají tuto službu. Vzrůstající počet uveřejněných zakázek má vliv na zájem o službu mezi dalšími především malými i středními firmami, pro které je velké překvapením, že získání veřejné zakázky poctivou cestou v České republice není již nadlidský výkon, jak tomu tak bylo v minulých letech. Roční poplatek 3 000 Kč se zdá velice nízký oproti hodnotám, které umí služba nabídnout. Měsíční náklady nepřekročí 250 Kč a každý den dostanete na e-mail desítky právě zadaných veřejných zakázek. Velkou předností poskytovaných služeb je hlavně rychlost s jakou se klienti dozvídají o veřejné zakázce. Ve většině případů se klient dozví o zakázce v ten samý den, kdy veřejný zadavatel zakázku zadal. Širší databáze veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních veřejných zakázek na českém trhu neexistuje.